2015. december 17., csütörtök

2016. januári programok

A Dzsumánia Játszóházban:
2016. január 6-án Ádám T. Judit, dietetikus édesanya lesz a vendégünk, aki a hozzátáplálásról fog beszélni, ezen belül kérdezhettek az igény szerinti hozzátáplálásról (BLW) is.
2016. január 20-án Helen Doron zuglói tanárai érkeznek hozzánk a Szugló utcából, akik egy rövid előadás után 20 perces bemutató órát fognak tartani. Természetesen kérdezni is lehet Tőlük!

Mindeközben a Varázskertben:
2016. január 15-én ismét szoptatós klub Alexáné Topál Katalin IBCLC szaktanácsadó segítségével. Felhívjuk a figyelmet, hogy ez a program nem alkalmas arra, hogy mélyebben egy-egy problémát körbejárjunk (szoptatás megfigyelése, a baba vizsgálata…), ez csak személyes látogatás során lehetséges. (Kati személyes elérhetősége telefonon: 30/690-8722, e-mail-en: alexa1katalin@gmail.com)
2016. január 29-én újra mosható pelenkázós klub lesz, vendégünk Puppee! Ismét lehet nézegetni különböző pelenkákat és a felmerülő kérdéseidre is választ kaphatsz.

Az alkalmak minden esetben délelőtt 10 órától 12 óráig tartanak.

Belépő mindkét helyszínünkre 700 Ft/alkalom/család.

Kérjük, minden előadásra próbálj időben érkezni és a részvételi díjat rendezd a helyszín recepcióján! Mivel váltásra a játszóházban nincs módunk, kérjük, készülj aprópénzzel! :) Köszönjük!