2016. február 25., csütörtök

2016. márciusi programok

Reméljük, márciusi programjainkon is találkozunk Veled gyermeke(i)ddel együtt a Dzsumánia Játszóházban:
2016. március 2-án a hordozós Nordic Walking képviselője, Richter Katalin látogat el hozzánk, hogy bemutassa ezt a mozgásformát.
2016. március 16-án pedig Kangatraining ismertető és bemutató óra lesz Nagy Lívia Tamara közreműködésével

Mindeközben a Varázskertben:
2016. március 11-én ismét szoptatós klub Alexáné Topál Katalin IBCLC szaktanácsadó segítségével. Felhívjuk a figyelmet, hogy ez a program nem alkalmas arra, hogy mélyebben egy-egy problémát körbejárjunk (szoptatás megfigyelése, a baba vizsgálata…), ez csak személyes látogatás során lehetséges. (Kati személyes elérhetősége telefonon: 30/690-8722, e-mail- en: alexa1katalin@gmail.com)
2016. március 25-én ismét várjuk a koraszülött gyerekeket és családjaikat egy jó kis beszélgetésre, tapasztalatcserére, az időre született babák és szüleik mellett!

A Varázskertben természetesen mi is ott vagyunk minden alkalommal, lehet kérdezni és kötésigazításban is segítünk, ám klubos eszközöket próbálni csak szűk keretek közt tudsz, hordozóeszköz kölcsönzésre viszont egyáltalán nem lesz lehetőség. (Hordozót kölcsönözni továbbra is a Dzsumániás alkalmakon tudsz!)
A Varázskertben 2015. március 1-jétől mosható pelenka kölcsönzési lehetőséggel várunk!

Az alkalmak minden esetben délelőtt 10 órától 12 óráig tartanak.

Belépő mindkét helyszínünkre 700 Ft/alkalom/család.

Kérjük, minden előadásra próbálj időben érkezni és a részvételi díjat rendezd a helyszín recepcióján! Mivel váltásra a játszóházban nincs módunk, kérjük, készülj aprópénzzel! :) Köszönjük!