2016. augusztus 29., hétfő

2016. szeptemberi programok

Reméljük, szeptemberi programjainkon is találkozunk Veled és gyermeke(i)ddel a Dzsumánia Játszóházban (XIV., Róna utca 115/b, hátul az udvarban):
2016. szeptember 7-én vendégünk Csengelino! Felteheted kérdéseidet egyenesen a készítőnek, próbálhatsz és vásárolhatsz is!
2016. szeptember 14-én ismét vendégünk a szoptatási tanácsadó! Alexáné Topál Katalin IBCLC szoptatási szaktanácsadó érkezik hozzánk, téma az Igény szerinti szoptatás, illetve kizárólagos szoptatás jelentősége, az újszülött szoptatása (szoptatási testhelyzetek, gyakran előforduló nehézségek és megoldási javaslatok, cumi, cumisüveg, bimbóvédő használata és cumizavar). Természetesen a témán kívül is felteheted kérdéseidet.
Felhívjuk a figyelmet, hogy ez a program nem alkalmas arra, hogy mélyebben egy-egy problémát körbejárjunk (szoptatás megfigyelése, a baba vizsgálata stb.), ez csak személyes látogatás során lehetséges. (Kati személyes elérhetősége telefonon: 30/690-8722, e-mail-en: alexa1katalin@gmail.com)
2016. szeptember 21-én a Bárányfelhő Gyermekközpont jóvoltából a Babaúszásról tudhatunk meg többet.
2016. szeptember 28-án a környezettudatosság jegyében a YeyeWorks mosható pelenkák készítője, Molnár Csilla látogat el a klubba, kérdezni, vásárolni lehet majd.

Belépő 700 Ft/alkalom/család.

Kérjük, minden előadásra próbálj időben érkezni és a részvételi díjat rendezd a helyszín recepcióján! Mivel váltásra a játszóházban nincs módunk, kérjük, készülj aprópénzzel! Köszönjük!

Módosított, kiegészített Kölcsönzési szabályzatunkat itt olvashatod.

Regisztráció nincs.

A hordozó-, valamint hordozós eszközök/könyvek/pelenkák visszavétele a klubnapokon 9:50 és 10:15 között történik!
A kölcsönzött hordozó-, valamint hordozós eszközök elvitele legkorábban a klub befejezési időpontja előtt fél órával lehetséges.

A kölcsönző tagtól kérjük/elvárjuk, hogy az elviteli és visszahozatali klubalkalmakon vegyen részt, a belépődíj megfizetésével is támogassa az eszközök rendelkezésre állását (beszerzés, tárolás), illetve hogy legyen alkalmunk őt is megismerni, valamint megismertetni vele a kölcsönzött eszköz tulajdonságait, annak használatával kapcsolatos tudnivalókat, pontosan kitölteni a kölcsönzési elismervényt, majd a megtudakolni a használattal szerzett tapasztalatokat.

Szoptatni az eseményen természetesen szabad, ételmelegítésre és pelenkázásra van lehetőség. Kérjük, kérd a recepciósok segítségét!

A Zuglói Babahordozó Klub hordozási tanácsadói klubalkalmakkor ÖNKÉNTESEN, ingyen dolgoznak. A klub ideje alatt egyszerre több családdal foglalkoznak, a figyelem megosztása és a klub helyszínei sem teszik lehetővé a biztonságos, egyénre szabott oktatást.