2016. szeptember 23., péntek

2016. októberi programok

Reméljük, októberi programjainkon is találkozunk Veled és gyermeke(i)ddel a Dzsumánia Játszóházban:
2016. október 5-én vendégünk SweetBerry! Felteheted kérdéseidet egyenesen a készítőnek, próbálhatsz és vásárolhatsz is! Nemzetközi Babahordozó Heti programunkkal később jelentkezünk!
2016. október 12-én vendégünk a szoptatási tanácsadó! Alexáné Topál Katalin IBCLC szoptatási szaktanácsadó érkezik hozzánk, téma a rendszeresség, az alvás, az éjszakai szoptatás jelentősége. Természetesen a témán kívül is felteheted kérdéseidet.
Felhívjuk a figyelmet, hogy ez a program nem alkalmas arra, hogy mélyebben egy-egy problémát körbejárjunk (szoptatás megfigyelése, a baba vizsgálata stb.), ez csak személyes látogatás során lehetséges. (Kati személyes elérhetősége telefonon: 30/690-8722, e-mail-en: alexa1katalin@gmail.com)
2016. október 19-én a Mackórendelőtől érkező gyógytornász a vendégünk, megtudhatjuk, mikor van szükség fejlesztésre, s ha igen, milyet érdemes választani.
2016. október 26-án a környezettudatosság jegyében a Zöld életmód bloggere, Kump Edina látogat el a klubba, téma a hulladékmentes háztartás.

Belépő 700 Ft/alkalom/család.

Kérjük, minden előadásra próbálj időben érkezni és a részvételi díjat rendezd a helyszín recepcióján! Mivel váltásra a játszóházban nincs módunk, kérjük, készülj aprópénzzel! Köszönjük!

A kéthetes kölcsönzési időszakok miatt a próbálási lehetőség a hetente megrendezésre kerülő alkalmakon korlátozott! Az előjegyzési táblában látható, mely hordozók érhetők el biztosan a klubok alkalmával. Kérjük megértésed!

Szoptatni az eseményen természetesen szabad, ételmelegítésre és pelenkázásra van lehetőség. Kérjük, kérd a recepciósok segítségét! Babakocsikat az előtérben kérjük leparkolni, az autós hordozót be lehet vinni a terembe.

A Zuglói Babahordozó Klub hordozási tanácsadói klubalkalmakkor ÖNKÉNTESEN, ingyen dolgoznak. A klub ideje alatt egyszerre több családdal foglalkoznak, a figyelem megosztása és a klub helyszínei sem teszik lehetővé a biztonságos, egyénre szabott oktatást.

A hordozó-, valamint hordozós eszközök/könyvek/pelenkák visszavétele a klubnapokon 9:50 és 10:15 között történik!

A kölcsönzött hordozó-, valamint hordozós eszközök elvitele legkorábban a klub befejezési időpontja előtt fél órával lehetséges.