2016. december 20., kedd

2017. januári programok

Reméljük, januári programjainkon is találkozunk Veled és gyermeke(i)ddel a Dzsumánia Játszóházban:
2017. január 4-én vendégünk az Andalgo! Felteheted kérdéseidet egyenesen a készítőnek, próbálhatsz és vásárolhatsz is, emellett szövéstechnikával kapcsolatban is válaszokat kaphatsz!
2017. január 11-én vendégünk a szoptatási tanácsadó! Alexáné Topál Katalin IBCLC szoptatási szaktanácsadó érkezik hozzánk ismét, téma az igény szerinti szoptatás/kizárólagos szoptatás jelentősége, az újszülött szoptatása (szoptatási testhelyzetek, gyakran előforduló nehézségek és megoldási javaslatok, cumi, cumisüveg, bimbóvédő használata és cumizavar stb.). Természetesen a témán kívül is felteheted kérdéseidet.
Felhívjuk a figyelmet, hogy ez a program nem alkalmas arra, hogy mélyebben egy-egy problémát körbejárjunk (szoptatás megfigyelése, a baba vizsgálata stb.), ez csak személyes látogatás során lehetséges. (Kati személyes elérhetősége telefonon: 30/690-8722, e-mail-en: alexa1katalin@gmail.com)
2017. január 18-án a Fejlesztőháztól Szilvássy Dóri érkezik hozzánk, akitől a mozgásfejlődési állomásokról tudhatunk meg többet.
2017. január 25-én Molnár Bernadett, a Nadi mosható pelusok megalkotója a vendégünk.

Belépő 700 Ft/alkalom/család.

Kérjük, minden előadásra próbálj időben érkezni és a részvételi díjat rendezd a helyszín recepcióján! Mivel váltásra a játszóházban nincs módunk, kérjük, készülj aprópénzzel! Köszönjük!

Előzetes regisztráció nincs. A klubalkalmak napjain 9:45-től várunk! Ezen időpont előtt, valamint 12:15 után a Dzsumánia Játszóház a megszokott árakon vár szeretettel minden kisgyermekes családot. Kérjük, a Házirend betartásával óvd a játszóházi környezetet!

Kölcsönzés szabályzat szerint elérhető.