2016. május 23., hétfő

2016. nyári programok

Reméljük, nyári programjainkon is találkozunk Veled és gyermeke(i)ddel a Dzsumánia Játszóházban:
2016. június 1-jén Fülöp Ágnes gyógymasszőr, táncterapeuta és kinesio tape terapeuta érkezik hozzánk, hogy a tapaszolás lehetőségeit bemutassa. Az alkalom délelőtt 10 órától 12 óráig tart.
2016. június 15-én veszi kezdetét nyári időszámításunk, így ez a klub is 10 órától 11:30-ig tart, téma és előadó nem lesz, ám a nyáron is hűvös játszóház nyitva áll, gyere beszélgetni, próbálni, kölcsönözni akár hordozóeszközt, könyvet vagy mosható pelust.
2016. július 6-ra várjuk Kiss Szilvia Annát, aki az Apák és hordozás témában írt tanulmányt. Az alkalom délelőtt 10 órától 12 óráig tart.
Három hét múlva, azaz 2016. július 27-én ismét beszélgetős klub 10:00-11:30-ig, próbával, kölcsönzési lehetőséggel.
Szintén három hét elteltével 2016. augusztus 17-én lesz a nyár utolsó beszélgetős alkalma, próba és kölcsönzés elérhető.

Háromhetes időszakjainkra a kölcsönzési díj 1500 Ft/időszak/hordozóeszköz, 500 Ft/időszak/könyv, 300 Ft/időszak/mosható pelenka szett.

Belépő 700 Ft/alkalom/család.

Kérjük, minden előadásra próbálj időben érkezni és a részvételi díjat rendezd a helyszín recepcióján! Mivel váltásra a játszóházban nincs módunk, kérjük, készülj aprópénzzel! J Köszönjük!

Regisztráció nincs.

A hordozó-, valamint hordozós eszközök/könyvek visszajuttatása minden esetben a – „dzsumániás” - klubnapokon 9:55 és 10:15 között történik! (Kivételes esetben van lehetőség alternatív megoldásokra is, de ez kizárólag a szervezőkkel történt egyeztetés után lehetséges!)
A kölcsönzött hordozó-, valamint hordozós eszközök elvitele legkorábban 11.30-tól lehetséges. Eltérő időpontú klubalkalom vagy rendezvény esetén egyéni megbeszélés tárgyát képezik az elviteli időpontok.
A kölcsönző tagtól kérjük/elvárjuk, hogy az elviteli és visszahozatali klubalkalmakon vegyen részt, a belépődíj megfizetésével is támogassa az eszközök rendelkezésre állását (beszerzés, tárolás), illetve hogy legyen alkalmunk őt is megismerni, valamint megismertetni vele a kölcsönzött eszköz tulajdonságait, annak használatával kapcsolatos tudnivalókat, pontosan kitölteni a kölcsönzési elismervényt, majd a megtudakolni a használattal szerzett tapasztalatokat.

Szoptatni az eseményen természetesen szabad, ételmelegítésre és pelenkázásra van lehetőség. Kérjük, kérd a recepciósok segítségét!