2016. november 28., hétfő

2016. decemberi programok

Reméljük, decemberi programjainkon is találkozunk Veled és gyermeke(i)ddel a Dzsumánia Játszóházban:
2016. december 7-én vendégünk a Liliputi! Felteheted kérdéseidet egyenesen a készítőnek, próbálhatsz és vásárolhatsz is!
2016. december 14-én vendégünk a szoptatási tanácsadó! Alexáné Topál Katalin IBCLC szoptatási szaktanácsadó érkezik hozzánk ismét, téma a hozzátáplálás, az elválasztás-elválasztódás. Természetesen a témán kívül is felteheted kérdéseidet.
Felhívjuk a figyelmet, hogy ez a program nem alkalmas arra, hogy mélyebben egy-egy problémát körbejárjunk (szoptatás megfigyelése, a baba vizsgálata stb.), ez csak személyes látogatás során lehetséges. (Kati személyes elérhetősége telefonon: 30/690-8722, e-mail-en: alexa1katalin@gmail.com)
2016. december 21-én a Családcentrum Alapítvány jóvoltából a beszédfejlődésről tudhatsz meg többet, valamint a logopédiai lehetőségekről.

Belépő 700 Ft/alkalom/család.

A klubalkalmak napjain 9:45-től várunk Titeket! Ezen időpont előtt, valamint 12:15 után a Dzsumánia Játszóház a megszokott árakon vár szeretettel minden kisgyermekes családot!

Kérjük, minden előadásra próbálj időben érkezni és a részvételi díjat rendezd a helyszín recepcióján! Mivel váltásra a játszóházban nincs módunk, kérjük, készülj aprópénzzel! Köszönjük!

A kéthetes kölcsönzési időszakok miatt a próbálási lehetőség a hetente megrendezésre kerülő alkalmakon korlátozott! Az előjegyzési táblában látható, mely hordozók érhetők el biztosan a klubok alkalmával. Kérjük megértésed!

Szoptatni az eseményen természetesen szabad, ételmelegítésre és pelenkázásra van lehetőség. Kérjük, kérd a recepciósok segítségét! Babakocsikat az előtérben kérjük leparkolni, az autós hordozót be lehet vinni a terembe.

A Zuglói Babahordozó Klub hordozási tanácsadói klubalkalmakkor ÖNKÉNTESEN, ingyen dolgoznak. A klub ideje alatt egyszerre több családdal foglalkoznak, a figyelem megosztása és a klub helyszínei sem teszik lehetővé a biztonságos, egyénre szabott oktatást.