2016. október 30., vasárnap

2016. novemberi programok

Reméljük, novemberi programjainkon is találkozunk Veled és gyermeke(i)ddel a Dzsumánia Játszóházban:
2016. november 2-án vendégünk Möbius! Felteheted kérdéseidet egyenesen a készítőnek, próbálhatsz és vásárolhatsz is!
2016. november 9-én vendégünk a szoptatási tanácsadó! Alexáné Topál Katalin IBCLC szoptatási szaktanácsadó érkezik hozzánk ismét, téma a szoptató anya életmódja (táplálkozás, testmozgás, kávé, szexualitás, fogamzásgátlás, szaunázás, szoláriumozás, hajfestés stb.). Természetesen a témán kívül is felteheted kérdéseidet.
Felhívjuk a figyelmet, hogy ez a program nem alkalmas arra, hogy mélyebben egy-egy problémát körbejárjunk (szoptatás megfigyelése, a baba vizsgálata stb.), ez csak személyes látogatás során lehetséges. (Kati személyes elérhetősége telefonon: 30/690-8722, e-mail-en: alexa1katalin@gmail.com)
2016. november 16-án vendégünk a védőnő (Mikus Katalin, VIII. kerület)! Téma az allergia: por, pollen, étel - hogy alakulhat ki, kihez forduljunk, hogy zajlik a vizsgálat, kezelési módok stb.
2016. november 23-án a környezettudatosság jegyében Nagy Veronika érkezik hozzánk, téma a természetes babaápolás, avagy natúrkencék házilag.
2016. november 30-án beszélgetős klub lesz, a téli hordozós öltözködés a téma, hozzátok el őszi-téli hurcikabátjaitokat, -pulcsijaitokat, hogy elmondhassuk egymásnak az egyes modellek előnyeit-hátrányait!

Belépő 700 Ft/alkalom/család.

Kérjük, minden előadásra próbálj időben érkezni és a részvételi díjat rendezd a helyszín recepcióján! Mivel váltásra a játszóházban nincs módunk, kérjük, készülj aprópénzzel! Köszönjük!

A kéthetes kölcsönzési időszakok miatt a próbálási lehetőség a hetente megrendezésre kerülő alkalmakon korlátozott! Az előjegyzési táblában látható, mely hordozók érhetők el biztosan a klubok alkalmával. Kérjük megértésed!

Szoptatni az eseményen természetesen szabad, ételmelegítésre és pelenkázásra van lehetőség. Kérjük, kérd a recepciósok segítségét! Babakocsikat az előtérben kérjük leparkolni, az autós hordozót be lehet vinni a terembe.

A Zuglói Babahordozó Klub hordozási tanácsadói klubalkalmakkor ÖNKÉNTESEN, ingyen dolgoznak. A klub ideje alatt egyszerre több családdal foglalkoznak, a figyelem megosztása és a klub helyszínei sem teszik lehetővé a biztonságos, egyénre szabott oktatást.