2017. február 14., kedd

Pár szó a kölcsönzési szabályzatról

Fontosnak tartjuk, hogy az időközben felmerülő igényeket figyelembe véve, klubtagjainkkal együtt gondolkodva, egyben a közös érdekeket szem előtt tartva alakítsuk folyamatosan a klub, azon belül a kölcsönzés szabályait. Meghatározó szempontunk, hogy a kisbabás, kisgyermekes élethelyzetre tekintettel legyünk, ezért ezt a lehető legrugalmasabban tegyük. Ennek értelmében szeretnénk, ha tagjaink számára is érthetőek lennének Kölcsönzési szabályzatunk alapvető pontjai, valamint annak mélysége.

A belépőjegyből, valamint kölcsönzésekből származó bevételt a klub működésére, fejlesztésére és eszközök beszerzésére fordítjuk. Tudvalevő, hogy a klub hordozóeszközeit az alkalmainknak otthont adó helyszínen tároljuk, melyet a belépődíj megfizetésével támogat minden klubba látogató tag.

Mindezek mellett kölcsönzéskor nem kérünk letéti díjat az egyes - akár több tízezer forintba kerülő - eszközökért, így bizalmunk főként a személyes ismeretségen alapszik.

A fentiek értelmében hoztuk azt a szabályt, hogy csak második látogatási alkalomtól lehet kölcsönözni. Ez alól kivétel, ha valamely tagunkat már ismerjük egy személyes tanácsadásról, ekkor klubtanácsadónk kezességet vállalhat érte.

Mindemellett az eszközöknek a klub ideje alatt rendelkezésre kell állniuk a próbálási lehetőség miatt - emiatt fontos a korai visszahozatali-, valamint elviteli időpontra vonatkozó szabályozás.

A klubéletbe való rendszeres bekapcsolódás garantálja számunkra, hogy klubtagunk a közösségben mind vizuális, mind gyakorlati tapasztalatokkal gazdagodik, s talán az előadás témájától függetlenül is társaságra lel.
Előjegyzési táblázat

Az előjegyzési tábla használata nem kötelező, előre bejelentkezni, regisztrálni nem szükséges a kölcsönzéshez, így a klubtag a helyszínen, spontán is eldöntheti, hogy a rendelkezésre álló eszközök melyikét kölcsönzi ki.

Szerző: Zuglói Babahordozó Klub, Török Ági