2020. június 6., szombat

Nyári, rövidített klubalkalmak

A Zuglói Babahordozó Klub alkalmai a #Covid19 #koronavírus okozta #karanténhelyzet után 2020. június 10-től nyílnak meg újra. A helyzetre és a nyárra való tekintettel egyelőre három hetente lesz lehetőség a próbára, valamint a kölcsönzésre - szeptemberig.


Szeretnénk a picibabásoknak, valamint a hordozással még csak ismerkedőknek kedvezni, valamint mindannyiunk egészségét szem előtt tartani, így maximalizált létszámmal, előzetes regisztrációs rendszerben tudjuk fogadni az érdeklődőket.

Minden esetben a facebook-on lévő esemény leírásában található linken lehet jelentkezni, a klubalkalmat megelőző napon, azaz kedden délután 16:00 órakor zárul, ezután küldjük ki a visszaigazoló e-maileket.

A kölcsönzésre előjegyzés után 'hozom-viszem' módon van lehetőség azoknak, akik már voltak klubban korábban. A márciusban kiadott, visszaérkező hordozókat 10:30-ig, kimosott állapotban várjuk!
Kérjük, aki csak hordozót vinne, mielőbb jegyezze elő a vágyott hordozót az előjegyzési táblában (1500 Ft/hordozó/3 hét):

Csak kölcsönzéshez NINCS SZÜKSÉG regisztrációra!
Hordozóeszközöket 11 óra után tudunk kiadni kölcsönzésre.

A játszóházat a látogatók használhatják, előttünk nem lesz senki, utánunk fertőtlenítenek.
A magatok, a többi család, különösen a kisbabák védelme érdekében kérjük, a játszóházat csak alapos mérlegelés után, saját felelősségre használjátok!

Kérjük, a kölcsönzési szabályzat figyelmes átolvasását - különös tekintettel arra, hogy az első látogatás kölcsönzés szempontjából 0. alkalomnak minősül, vagyis csak a második klubon lehet kölcsönözni!